Presentation av coacher

Robin Lindén

Tel: 0722-166020, e-post: robinlinden29@gmail.com

Jag heter Robin Lindén och är utbildad licensierad personlig tränare samt diplomerad i svensk klassisk massage. Under min utbildning praktiserade jag som idrottslärare i cirka tre månader. Som examensarbete valde jag att fördjupa mig inom styrketräning med inriktning mot skadefri maxstyrka.

Min egen träning innefattar för nuvarande styrketräning i alla dess former samt golf på sommarhalvåret! Under min ungdom tävlade jag en del inom golf fram till för tre år sedan, då intresset för styrketräningen tog överhanden.

På Cardio Club arbetar jag som gruppinstruktör samt personlig tränare. Jag kommer bl a att jobba med Cardio Clubs framgångsrika satsning på seniorträning. Om du anlitar mig som personlig tränare kommer vi med små medel kunna uppnå stora resultat. Oavsett om du har specifika mål eller inte läggs träningen upp efter dina förutsättningar. Elitmotionär till nybörjare, alla kan ha nytta av vägledning i sin träning. Träningsupplägget utgår från en rörelsescreening som tillsammans med din målbild utgör grunden i upplägget.

De första gångerna tillsammans, jobbar vi mycket med att skapa förståelse kring kroppens anatomi, fysiologi och biomekanik. Detta gör vi genom teknikträning då vi går igenom rörelser och vad som händer i kroppen, för att lättare förstå varför övningen ska utföras som den gör. När grundteknikerna sitter, jobbar vi med att maximera dina mål genom små gradvisa ändringar i träningen.

Pernilla Thor

Tel: 0705-466190, e-post: pernilla.thor@cardioclub.se

Träning, för mig, innebär att bygga ett starkt jag både fysiskt och och mentalt. Att se hela kroppen som en enhet och att den ska behandlas och utmanas därefter. Att förstå sin kropp och hur den fungerar i olika rörelser. Varje kropp är unik och den behöver sin individuella behandling och inriktning på träning. Det handlar inte om att bara göra en rörelse, utan att faktiskt känna den.

Jag har jobbat som personlig tränare sedan 2010. Detta har varit ett heltidsarbete för mig då jag haft förmånen att jobba i vår huvudstad och haft en stabil kundkrets under alla år. Jag har jobbat både i egen regi och varit anställd på gym. Många av kunderna fick jag förtroendet att träna under alla sju år.

Tack vare min breda utbildning och mitt gedigna intresse för människokroppen och vad den klarar, så har jag haft kunder med många olika sorters målsättning. Allt ifrån att springa ett marathon, bli grymt stark, eller bara klara av sin vardag. Själv är jag aktiv inom triathlon och kan även hjälpa dem som vill utvecklas inom det.

Vad du vill ha av mig som din tränare, det kommer vi tillsammans fram till under våra första pass. Dina önskemål och min kunskap och glädje till yrket, gör att vi kommer nå dit du vill. Att kemin mellan oss känns rätt, är en annan viktig komponent. Vilka områden min kompetens gör sig bäst i är markerade nedan:

 

  • Bålstyrka
  • Stabilitet och Balans
  • Styrketräning

Katarina Bäck Rygert

Tel: 0702-394930, e-post: katarina.back.rygert@cardioclub.se

Jag heter Katarina Bäck Rygert och jobbar som personlig tränare, hälsocoach och gruppträningsinstruktör här på Cardio Club. Träning och hälsa har varit ett stort intresse sedan barnsben och jag har jobbat i tränings- och friskvårdsbranschen sedan 2001. Min utbildning är både bred och djup och förutom utbildningar inom gruppträning är jag bland annat utbildad massör, kinesiolog, stresspedagog och coach vid Supercoach Academy i Los Angeles. Sedan 2016 är jag även ansvarig för gruppträningen på Cardio Club.

Jag brinner för att inspirera andra människor till att vara sina bästa jag och jag vet att alla har en inneboende potential för att må bra och leva på topp. Jag har ett helhetstänk och ser till hela människans hälsa. Därför coachar jag inte bara kroppen, utan jobbar också med mental träning i världsklass. Hos mig behöver du aldrig känna att du måste prestera; jag engagerar mig helhjärtat i just din situation och hjälper dig med omtanke att nå dina mål.

Jag älskar god mat, vet vad kroppen behöver för att må bäst, och jag gör stans bästa och förmodligen godaste smoothies :).

Kristian Thalin

Tel: 0735-332715, e-post:  kristian.thalin@cardioclub.se

Jag heter Kristian Thalin och är utbildad idrottslärare, personlig tränare, fystränare, crossfit coach, massör, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör.

Jag har över 10 års erfarenhet som personlig tränare och fystränare och har under 5 års tid varit bosatt och arbetat i USA där jag har fått äran att träna några av världens bästa professionella idrottsmän och kvinnor inom en mängd olika idrotter. Jag har fått förtroendet att arbeta med både en OS-guld medaljör och atleter av absolut världsklass.

Oavsett om du vill gå ner i vikt, lägga på dig mer muskler, komma i toppform för en speciell tävling eller komma tillbaka från en skada så fort som möjligt så kan jag hjälpa dig! Jag kommer inte bara att hjälpa dig nå dina mål utan jag kommer se till att du får det absolut mest hälsosammaste, roligaste och effektivaste träningsupplägget just för dig och dina behov på absolut bästa sätt. Ingen utmaning är för stor eller liten för mig. Om du är redo att ta din träning till nästa nivå, oavsett om du är på elitnivå, regelbunden motionär eller nybörjare så tveka inte på att kontakta mig!

Här är vad några av mina tidigare klienter har att säga om mig och vårt samarbete:

”Jag är så otroligt tacksam och hedrad över att ha haft Kristian som min personliga tränare. Kristians enorma kunskap om kost, träning och hälsa har plockat fram det bästa ur mig. Kristians coachning tog mig hela vägen till seger i min comeback som proffsboxare. Jag kände mig bättre och starkare än någonsin och jag hade aldrig klarat det utan Kristians hjälp. Kraften som Kristian besitter som tränare är gudomlig och jag rekommenderar alla människor som vill nå sin fulla potential att få arbeta med ett proffs som honom.”

Christopher Spång, professionell boxare & MMA fighter och modell

”Det var en fantastisk upplevelse att ha Kristian som min fystränare. Han fick alltid ur det bästa av mig och hans träning var alltid rolig och utmanande. Han var enormt uppmuntrade och inspirerande. Jag är så tacksam att Kristian hjälpte mig att lägga grunden för min professionella karriär.”

Breeja Larson, Amerikansk Olympisk guldmedaljör i Simning

 

Ann Axelsson

Tel: 0737-56 86 08, e-post: ann.axelsson@cardioclub.se

Jag heter Ann Axelsson och är Licensierad personlig tränare från Eleiko.

Min träningsbakgrund är brokig och startade ganska sent. Som tonåring höll jag på med luftgevärsskytte och levde ett ganska stillasittande liv fram till 30-årsåldern. Jag flyttade då till Jönköping och kom på idén att jag skulle cykla Vätternrundan vilket jag också gjorde första gången 2005.

Efter det fortsatte jag med konditionsträning och 2008 testade jag triathlon första gången och fastnade för det. Jag är idag engagerad i IKHP Triathlon och Svenska triathlonförbundet.

Skador tvingade mig tyvärr att sluta med cykling och triathlon, men innan dess har jag genomfört bl.a. En Svensk Klassiker, Ironman Kalmar samt flera Vätternrundor, Lidingölopp och Vansbrosimningar.

Skadorna tog mig in till gymmet där jag hittat en helt underbar värld som har hjälpt mig med mina skador samt utvecklat min träning.

Jag har här lärt mig att det finns en träningsform för alla oavsett om man har någon form av begränsning eller inte och att man aldrig blir för gammal för att testa nåt nytt. Styrkelyft och styrketräning är idag ett av mina största intressen.

Jag har i många år arbetat som utbildare och nu efter min PT-utbildning ser jag möjlighet att kombinera två saker jag brinner för: att hjälpa andra att utvecklas och nå sina mål samt styrketräning.

När du anlitar mig kommer du få individuellt anpassad träning för att du ska nå ditt mål.

Oavsett om målet är att må bra, förändra din vikt eller bli starkare finns jag här för dig.

Johanna Antonsson

Tel: 0735-26 01 86, e-post: johanna.antonsson@cardioclub.se

Jag heter Johanna Antonsson och ni hittar mig på Cardio Club som Personlig Tränare, kostrådgivare och instruktör.

Efter att ha gjort en egen viktresa med min personliga tränare insåg jag att det aldrig hade gått på egen hand. Att få ha en väg genom hela resan gjorde att jag aldrig tappade motivationen eller gav upp. Därför utbildade jag mig till PT och kostrådgivare via The Academy för att ge samma stöd till andra och ge en förståelse för att hälsa inte bara handlar om utsidan, utan insidan.

Hälsa för mig är ingen diet – det är en livsstil.

På mina egna träningspass hittar ni mig antingen på löparstudion, instruktörssalen eller i boxningsringen.  Fysträning ligger mig varmt om hjärtat för att utmana sig till max.

Oavsett om dina mål är muskeluppbyggnad, rörlighet, kondition eller gå ner i vikt så kommer jag ge dig alla de verktyg som behövs men min viktigaste uppgift är att finnas för dig genom vått och torrt.

 

 

 

 

Rickard - Cardio Club

Rickard Claesson

Tel: 0705-583064

Jag heter Rickard Claesson och jobbar som löparcoach här på Cardio Club. Har ni frågor om löpning eller konditionsträning, kan ni komma till mig.

Jag är utbildad vid Bergqvist Massage- & Friskvårdsutbildningar i Linköping, och är certifierad enligt EHFA (European Health and Fitness Association). I och med min utbildning har jag kunskaper inom kondition, funktionell träning och styrketräning. Men här på Cardio Club kommer jag främst syssla med en löparskola, där du som vill komma igång förbättra dig inom löpning är välkommen. Löparskolan håller på i 10 veckor med start under våren, och fokus kommer främst ligga på intervaller och uthållighetsträning.

Lite om mig själv:
Jag tävlar för IK Hakarpspojkarna och gjorde en bra säsong under 2013 med bland annat ett DM-guld i halvamaraton med tiden 1.13.15 i Hultsfred. Innehar också DM-guld på 5 000 meter och DM-silver på 10 000 meter på bana.
Har utöver ovanstående gjort bra placeringar i både Göteborgsvarvet (plats 44) och Berlin halvmaraton (plats 60).
Jag brinner för att få människor att må och prestera bättre, och jag hoppas få chansen att hjälpa just dig nå dina mål.

Rickard är tjänstledig  och tar inte några nya kunder för närvarande.

Rickard Staffansson

Tel: 0706-6735840, e-post: rickard.staffansson@cardioclub.se

Genom mina år som personlig tränare, kostrådgivare och fystränare har jag samlat på mig kunskapen och nycklarna för att hjälpa mina kunder till ett bättre fysiskt och psykiskt mående. Jag har arbetat med dem som bara vill komma igång på gymmet till de som tränar på elitnivå och vill fortsätta att utvecklas och nå högre höjder. Jag försöker oavsett nivå se balansen mellan det fysiska och det psykiska.

Min drivkraft finns i att ständigt utvecklas och bli lite bättre än jag var igår. På detta sätt driver jag också mina kunder att uppnå resultat utöver det vanliga. Genom att skapa en glädje och trygghet i träningen, hitta variationen som behövs kan vi uppnå de mål du har. Inga mål är för stora eller för små.

Jag kommer ursprungligen från styrkelyftshållet. Detta innebär att min specialkompetens finns inom knäböj, bänkpress och marklyft. Hör av dig om du behöver hjälp med någon av dessa! Men idag arbetar jag med allt ifrån träning med maxstyrka, TRX och 3d träning till mer idrottsspecifik träning. I mina ögon är vi alla idrottare och ska röra oss på många olika sätt. Detta tar jag med mig i all träning jag lägger upp för mina kunder.

Individanpassat, problemlösande och inspirerande är nyckelord för mig!

Magnus Jedensjö

Tel: 0733-013898, e-post: magnus.jedensjo@cardioclub.se

Jag heter Magnus Jedensjö och är legitimerad sjuksköterska och licensierad Personlig Tränare. På Cardio Club kommer jag att jobba som personlig tränare, kursledare och instruktör. Idrott och hälsa har alltid varit centralt i mitt liv. Under uppväxten fann jag glädjen i flertalet idrotter och i vuxen ålder är jag aktiv som ungdomsledare i Hallby (fotboll) och HV71 (ishockey). Träning är ett dagligt inslag i min vardag då jag motionspendlar året runt till mitt arbete i form av rullskidor, cykel, inlines och löpning. Styrketräning har jag bedrivit regelbundet i 25 år på motionsnivå.

Under mina 12 år som sjuksköterska har jag mött många sjukdomar som förknippas med en osund livsstil som inaktivitet och felaktig kost. Detta har gjort mig mycket intresserad av att få människor att utvecklas inom träning och hälsa.

Jag hjälper dig att hitta rätt sorts träning och kost för att enklare kunna uppnå dina mål. Detta gör vi genom att hitta glädjen i motion och rörelse och då få ett piggare och friskare liv.

Många förknippar träning och motion med något väldigt ansträngande som ska övervinnas. Det behöver inte vara så. Vi kan börja med att hitta en positiv upplevelse utan fokus på hård ansträngning och då förbättra din kondition utan större obehag. Små förändringar i kosten kan göra underverk utan att bli för extrem och svår att hålla sig till. En förbättrad hållning kan leda till ett mer vältränat utseende. Styrketräning behöver inte innebära enorma vikter som under stor ansträngning ska besegras. Vi kan istället träna upp dina rörelsekedjor i kroppen för att du kraftfullare ska kunna lasta in matkassarna i bilen eller bättre klara av snöskottningen.

Om du är en van motionär så hjälper jag dig att utvecklas ytterligare. En kapacitetsanalys på din kondition, styrka och rörlighet ihop med en kravanalys på ditt mål utgör grunden för träningsupplägget. En rörelsescreening säger mycket om din förmåga att kunna hålla kroppen i effektiva och säkra lägen under idrott. Vi kan göra en långtidsplanering med olika träningsfokus allt eftersom du utvecklas. Få en grundförståelse i träningsläran och kunna träna smartare. Att uppnå en bättre uthållighet med hjälp av ett effektivare löpsteg är för många en positiv överraskning.

Per Sönnerhed

Tel: 070-277 02 65, e-post: pejellab@gmail.com, www.pejell.se

Jag heter Per Sönnerhed och arbetar med olika former av behandlingar – främst akupunktur och massage, men även rådgivning om kost, träning och annat som påverkar hälsan och gör vardagen bättre och mer balanserad.

Under större delen av mitt liv har jag haft ett starkt intresse för träning och hälsa och har träningsmässigt sysslat med alltifrån Aikodo och Yoga till Triathlon. I dagsläget är Triathlon den idrott som upptar det absolut mesta av min träningstid och jag älskar verkligen att kunna träna tre olika grenar, som i slutänden blir till en sport. För att inte drabbas alltför mycket av uthållighetsidrottarens stelhet finns Yogan fortfarande med på ett hörn – som en balans i träningen.

Just balans är ledordet inom mycket av det österländska tankesättet och den österländska medicinen. Eftersom jag även tidigare tagit mycket influenser från öst kändes det därför naturligt att ta steget att studera Traditionell Kinesisk Medicin med inriktning på akupunktur. För att kunna få ännu bättre helhetsbild valde jag sen att även utbilda mig mer inom västerländsk anatomi och behandling av kroppen genom massage. Jag är därför även certifierad massör med särskild inriktning på idrottare.

Att blanda österländskt och västerländskt tänk är något som jag gärna gör – för att hitta den bästa lösningen i varje enskilt fall. Mitt ledord har därför blivit:

”Öst möter väst – för balans och välmående”.

Vill du komma i kontakt med mig så går det bra via telefon eller mail. Du kan även boka tid direkt via min hemsida eller fråga i receptionen hos Cardio Club, så hjälper de dig. Välkommen!

Annika Lindström

Tel: 0708-801622, e-post: annika.lindstrom@cardioclub.se

Jag heter Annika Lindström och arbetar här på Cardio Club som stress- och friskvårdsterapeut, kostrådgivare, kursledare och gruppträningsinstruktör samt som hälsocoach inom Itrim. Jag var 18 år när jag för första gången tränade på ett gym och sedan dess har fysisk aktivitet varit en viktig del av mitt liv. Allt för att må bra fysiskt och mentalt! Jag gillar att variera min träning med allt från yoga till löpning, det viktigaste för mig är att träningen är rolig. Ökad hälsa och glädje är drivkraften för mig!

Jag brinner för att inspirera andra till bättre helhetshälsa! Vår hälsa påverkas av olika faktorer och allt spelar roll, fysisk aktivitet, kost, sömn och mental hälsa. Välbefinnande är ett val som du kan påverka! Våra tankar påverkar oss mycket och är en viktig del på vägen till välbefinnande.

Genom att ha mål och avsätta tid kan du uppnå en förändring som på sikt leder till en märkbar positiv effekt! Jag coachar dig gärna på den vägen!

Mitt största intresse i arbetet är att möta människor och att se varje individs behov.

Vi är alla olika och jag anser att det är viktigt att se varje persons individuella förutsättningar och mål.

Hemma ingår gröna smoothies i den dagliga kosten och jag föreläser gärna i ämnet! Mer grönt till alla!