Boka pass

V33 drog vi igång höstschemat på Herkulesvägen som du ser nedan.

Nytt sedan bokningssystemet ändrades: Nu ser man alla pass under innevarande kalendervecka. Klicka på den dag du vill se och klicka på +-knappen när du vill boka.

För att se nästa vecka klickar du på den lilla pilen till höger om veckonumret. För att gå tillbaka ett steg när du valt något klickar du på den lilla pil-krumeluren till vänster.

 Du ser schemat för respektive anläggning nedan. OBS Pass med under tre deltagare körs normalt inte på Herkulesvägen och pass med under två deltagare körs inte i Munksjötornet. Glöm inte att du måste boka av senast en timme innan ett pass om du inte kan. 2018 kommer vi att satsa mer på Grupp-PT varför vi har valt att schemalägga de tiderna i Munksjötornet.

Bokning sker via Internet som fungerar bra både via dator och smartphone. Klicka på knappen för den anläggning du vill boka på nedan så kommer du till bokningssidan. Du kan även boka i receptionen på bemannade tider men försök i första hand att göra det via dator så att inte onödig kö uppstår i receptionen. Alla pass blir synliga exakt en vecka framåt.

 Vill du ha en beskrivning av passen klickar du här: http://cardioclub.se/traning/grupptraning/

Har du problem kan du klicka här eller ringa receptionen på tel: 036-860 69 01.

Boka pass Herkulesvägen

Boka pass Munksjötornet