Boka pass

Nu är vi igång igen med höstens gruppträning. Ett översiktsschema från Herkulesvägen finner du nedan och det kompletta schemat finner du i vår app eller genom länken längst ner.

OBS Pass med under tre deltagare körs normalt inte på Herkulesvägen och pass med under två deltagare körs inte i Munksjötornet. Glöm inte att du måste boka av senast en timme innan ett pass om du inte kan. Har du missat att boka av ett bokat pass två gånger kommer du automatiskt att bli blockerad från att kunna boka. Då måste du låsa upp funktionen genom att betala 295 kr i receptionen.

Bokning sker via Internet eller via App som fungerar bra både via dator och smartphone. Du kan även boka i receptionen på bemannade tider men försök i första hand att göra det via app/dator så att inte onödig kö uppstår i receptionen. Pass kan bara bokas för sju dagar framåt och du kan max boka fem pass per vecka.

Vill du ha en beskrivning av passen klickar du här: http://cardioclub.se/traning/grupptraning/

Har du problem kan du ringa receptionen på tel: 036-860 69 00.

Du får mer info om hur du bokar genom nedanstående länk. Framförallt rekommenderar vi att du bokar via vår app Cardio Club som finns både i Google Play Butik och i Appstore.

Använd denna länk: Boka pass i Munksjötornet & Herkulesvägen